COLOMBIA Wilson Campo
Detailní popis produktu
Káva se pěstuje na malé farmě v oblasti La Lindos, Yaquiva. Farma o rozloze 5 hektarů se nachází v nadmořské výšce 1.700 m.n.m. Místní zde pěstují odrůdy Castilla, Colombia a Caturra. Tradičně se káva po sklizni oloupe a promyje. Následně se fermentuje po dobu 20 až 40 hodin v závislosti na místním prostředí. Poté se káva promyje a zbaví se případných nedozrálých zrn a následně se suší po dobu 8 – 15 dnů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Espresso |
---|---|
Chuť: | meruňky - perník - karamelový pudink |
Druh: | Arabica |
Země původu: | Kolumbie |
Oblast: | Yaquiva |
Zpracování: | mokré |
Pěstováno: | 1.700 m.n.m. |
Cup score: | 84.5 |
Stupeň pražení: | střední |
Příprava: | espresso, moka konvička |