Detailní popis produktu
Ačkoli je Indie obvykle vnímána jako země pěstující a konzumující čaj, produkce kávy zde ve skutečnosti předchází čaji. Zrna pro tuto šarži byla vypěstována různými drobnými pěstiteli, kteří svou produkci prodali místnímu mlýnu.
Po sklizni, která je nejčastěji prováděna ručně rodinnými příslušníky nebo najatými pracovníky, se třešně obvykle zpracovávají metodou Natural (přirozené sušení) . Většina farem suší kávu na patiech nebo stolech, ale některé větší statky mají již mechanické sušičky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Espresso |
---|---|
Chuť: | oříšky - čokoláda - karamel |
Země původu: | Indie |
Druh: | Arabica |
Oblast: | Mysore |
Zpracování: | mokré |
Pěstováno: | 700 - 1.200 m.n.m. |
Cup score: | 81 |
Stupeň pražení: | střední |
Příprava: | espresso, french press, moka konvička |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář