Hario plastový dripper V60-02 bílý
Detailní popis produktu
Postup pro přípravu
1) Vložíme papírový filtr do dripperu Hario V60 a propláchneme ho vroucí vodou ideálně nad kuchyňským dřezem,
2) Vsypeme do filtru pro každou porci 10 gramů kávy, kterou máme nahrubo namletou,
3) Položíme dripper V60 s filtrem na šálek nebo konvičku,
4) Pomalu do něho nalijeme malé množství vody z konvice, aby se nám káva namočila, a počkáme půl minuty na její spaření,
5) Krouživým pohybem naléváme do filtru 150 mililitrů horké vody (s ideální teplotou 92-94 °C) pro jednotlivou porci, maximálně však 500 ml odpovídající 3-4 šálkům,
6) Kávu máme po asi 3 minutách přefiltrovanou. Dobrou chuť!
Tip: Filtr s kávou můžeme vyhodit do smetí nebo na kompost, je tedy ekologicky rozložitelný.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.